Inzichtelijk, Duidelijke afspraken & een eerlijke prijs

ICT Security

Uw ICT Goed geregeld

Uw computersystemen, bedrijfsnetwerken en digitale informatie is vandaag de dag zo goed als onmisbaar. Het is belangrijk dat uw systemen en bedrijfsdatagoed zijn beschermd tegen aanvallen en virussen van kwaadwillenden. 

ITSDirect weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Wij kunnen uw onderneming hier in helpen, begeleiden & ondersteunen. Wij inventariseren graag welke stappen er gezet kunnen worden om uw ICT infrastructuur zo goed als mogelijk te beveiligen & kunnen u helpen met het implementeren van de benodigde stappen

Inzichtelijk, Veilig & Onbezorgd werken

Firewall & Antivirus oplossingen

Firewalls 

(Fortigate, Sophos, pfSense)

Een firewall zorgt ervoor dat ongewenste verbindingen buiten de deur blijven. Daarnaast reguleert een goede firewall welke diensten en websites wel en niet zijn toegestaan. Een goed ingestelde firewall zorgt ervoor dat uw werknemers zonder problemen hun werk kunnen blijven doen, maar dat ongewenste software en personen niet zomaar op uw netwerk kunnen komen.

Antivirus (Webroot, ESET32)

Virussen kunnen er in een handomdraai voor zorgen dat uw systemen of bedrijfsinformatie onbruikbaar worden gemaakt. Vooral bedrijfsnetwerken zijn kwetsbaar omdat de afhankelijkheid van ICT groot is en een bedrijf veel schade kan lijden mocht dit verloren gaan. De juiste antivirus software helpt uw systeem en data beter te beschermen tegen dreigingen.

Afspraak inplannen voor een vrijblijvende offerte

Dezelfde werkdag een afspraak gepland bij u op kantoor voor een vrijblijvende offerte

Of neem telefonisch contact met ons op
010 3070819

Data Security bij ITSDirect

Er is weinig zo onvervangbaar voor een bedrijf als de bedrijfsdata. Mocht deze data uitlekken of niet meer beschikbaar zijn kan uw organisatie nier verder met de kerntaken van het bedrijf.  Het is belangrijk deze goed als mogelijk te beschermen tegen verlies. ITSDirect kan u helpen met het bewaken & onderhouden van de juiste maatregelen. Denk hierbij aan periodieke back-ups van uw systemen & cruciale beveiliging van uw ICT.  Zo bent u ervan verzekerd dat uw gegevens dagelijks veilig en op meerdere plaatsen wordt opgeslagen.
Mocht er brand uitbreken of uw netwerk ten prooi vallen aan kwaadwillenden dan is uw data altijd op 3 plaatsen veilig opgeslagen. Lokaal, een backup server in 1 van onze datacenter locaties & in de cloud of ons serverpark. Meer weten over onze backup oplossingen? Klik hier

Afspraak inplannen

1 + 3 = ?

Snel & kostenloos

maak een vrijblijvende afspraak!

Eerlijke prijzen

Problemen worden snel en vakkundig opgelost

Overzicht

Altijd en overal overzicht d.m.v. ons ticketsysteem

Outsourcing

Inzet van onze IT professionals voor uw projecten

Response tijd

Afgesproken response tijd voor meldingen

Vakbekwaam, Professionele support, Juiste beveiliging

ICT SECURITY OPGESOMD

In het kort:

Optimale bescherming van computers & servers
Veilig en betrouwbaar (mobiel) werken
Integratie verschillende IT platformen
Inzicht in actueel netwerkgebruik
Voorspelbare, lage kosten
24/7 helpdesk
Real-time beveiligingsrapporten van uw infrastructuur
Automatische backups
Beveiliging van uw netwerk
documentatie van uw netwerk & systeem omgevingen